Celebruj każdą wyjątkową chwilę

Najnowsza kolekcja Vistula Celebrations to projekty dla niej i dla niego, dzięki którym świętowanie ważnych momentów, od tych uroczystych przez mniej oficjalne, będzie jeszcze przyjemniejsze. Klasyczne, ponadczasowe kroje oraz najwyższej jakości tkaniny sprawią, że bez względu na okazję będziesz wyglądać modnie i czuć się komfortowo. Celebruj dowolną okazję we własnym, najlepszym stylu.

W powietrzu czuć już powiew wiosny, który zwiastuje też początek sezonu ślubnego oraz wielu okazji, które chcemy celebrować: urodziny, komunie czy eleganckie garden party. Nowa kolekcja Vistula to propozycja dla tych, którzy szukają zestawów na te szczególne momenty, a wachlarz fasonów i barw;od złamanej bieli, przez pastele, po klasyczne granaty i czernie, sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Pastele w męskim wydaniu

Wśród propozycji dla mężczyzn główną rolę odgrywają klasyczne garnitury w różnych kolorach. Dla nieco odważniejszych – w pastelowych odcieniach różu czy błękitu a także nieco spokojniej w kremowej bieli, beżu i granacie. Vistula oferuje swoim klientom spodnie o prostym kroju lub z szerszymi nogawkami i mankietami. Wykonane z tkaniny wełnianej od włoskich dostawców (niektóre modele mają dodatek jedwabiu), w zestawie z kamizelką i koszulą tworzą elegancki look, świetnie pasujący na formalne wydarzenia. Z kolei zestawione z lekkim swetrem lub t-shirtem doskonale nadają się na mniej oficjalne okazje, np. imprezę urodzinową czy kolację z przyjaciółmi. Na uwagę zasługują też szykowne wykończenia – żakardowe podszewki marynarek czy oblekane atłasem guziki w marynarce smokingowej. Stylowym dopełnieniem są dodatki: krawaty i muchy, które w tym sezonie wykonano z tej samej tkaniny co garnitury. Obok klasycznych marynarek jednorzędowych z klapami w szpic, w kolekcji znalazły się też modele dwurzędowe i o kroju smokingowym.

Kobiecość wiele ma imion

W ofercie Vistula znalazły się też stylowe, damskie projekty, które znajdą zastosowanie w wielu okazjach. Przykładem są klasyczne bieliźniane sukienki maxi, wykonane ze 100% jedwabiu. Miękko opływające sylwetkę i zmysłowo odsłaniające plecy suknie typu slip dress występują w odcieniach bieli, pastelowego różu i czerni. Będą świetnym wyborem na ważne uroczystości, np. śluby – zarówno w roli gościni jak i panny młodej. Kolejną propozycją są ponadczasowe garnitury z marynarką smokingową, uszyte z wełny Super 100's od włoskiego dostawcy. Na uwagę zasługują detalena marynarkach, w postaci klap i guzików z atłasu, a na spodniach – zdobienie w postaci lamówki z boku. Dostępne w dwóch wariantach kolorystycznych: klasycznej czerni lub jasnej, kremowej tonacji. Szykowny look dopełniają efektowne skórzane czółenka na 10-centymetrowej szpilce z klamrą i zapięciem wokół kostki.

Zainspiruj się kolekcją Vistula Celebrations i spraw, aby każdy ważny dla Ciebie moment był naprawdę wyjątkowy i niezapomniany. Świętuj w najlepszym stylu razem z Vistula.